громадянам СНД для поїздки до Польщі потрібна віза. Польща входить до складу країн — учасниць Шенгенської угоди.

Туристична віза
У консульство необхідно подати такі документи на візу :

закордонний паспорт , термін дії якого складає не менше 3 місяців з моменту закінчення поїздки. У паспорті повинно бути не менше двох чистих сторінок для вклеювання візи ;
ксерокопію першої сторінки закордонного паспорта з особистими даними заявника;
анкету , заповнену в режимі онлайн безпосередньо на сайті МЗС Польщі. У цьому випадку заявою присвоюється унікальний номер , а вся інформація буде зашифрована в бар- коді. » Паперові » анкети приймаються тільки у візових центрах (за винятком Калінінграда , Совєтська і Черняховска ) ;
одну кольорову фотографію 3,5 х 4,5 см , приклеєну до анкети ;
оригінал, факс та ксерокопію , роздруківку з електронної пошти підтвердження броні та оплати ( мінімум — 50 % від вартості на весь термін перебування ) готелю / хостела . У разі якщо тур був придбаний в турагенції , необхідно надати ваучер (оригінал , факс , роздруківку з електронної пошти) польської турфірми. Якщо планується поїздка в декілька країн , включаючи Польщу , необхідно надати підтвердження броні і повної оплати готелів в інших країнах (факс , оригінал , роздруківку з електронної пошти). Роздруківка підтвердження з електронної пошти повинна містити адреси відправника і одержувача , дату відправлення. Для осіб , що оформляють візу в Калінінграді і Калінінградської області існують окремі правила , які пред’являються до підтвердженням броні готелів;
довідку з місця роботи , оформлену на бланку з реквізитами організації , із зазначенням посади , трудового стажу та розміру заробітної плати;
для приватних підприємців — копію свідоцтва про реєстрацію фізичної або юридичної особи , а також свідоцтво про постановку на облік в податковому органі ( ІПН);
для студентів — довідку з місця навчання , а у разі поїздки в учбовий час — довідку про дозвіл бути відсутнім на заняттях ;
докази наявності достатніх коштів для здійснення поїздки з розрахунку 100 злотих на людину на добу ( виписка з банківського рахунку , кредитні картки та довідка з банку або виписка , отримана через банкомат , про залишок коштів на рахунку) ;
копію електронних авіаквитків або залізничних квитків в обидва кінці або підтвердження броні квитків (дане вимоги не є обов’язковим , але наявність таких документів може збільшити шанс видачі візи);
у разі поїздки на машині — оригінал і копію документа, що дає право користування наявним транспортним засобом , оригінал і копію міжнародних водійських прав , копію міжнародного страхового поліса Green Card ;
оригінал і копію медстраховки , дійсної на всій території Шенгену і на весь термін поїздки. Сума страхового покриття повинна становити не менше 30 тисяч євро. Консульський відділ посольства Республіки Польща в РФ рекомендує оформляти поліс , термін дії якого перевищує термін передбачуваного перебування в країні на 15 днів .

Один комментарий на “Страхування до Польщі у Львові”

  1. Каждому талантливому мастеру есть что показать широкой аудитории. Это практические занятия по программированию, урок вязания или немецкого, личностный тренинг, правовая консультация. Онлайн трансляция грамотного сюжета привлечет аудиторию и позволит заработать хороший заработок.
    За что люди будут платить? За доступ к уникальной онлайн трансляции, право спрашивать тренера и получать ответ. Пользуются хорошим спросом профессиональные уроки с презентацией полезных умений, обучающие занятия. Создание и трансляцию сюжета заказывают мастерам – и успех обеспечен!
    провести телемост

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.